Houten vangrail

   ✓ Generatielange ervaring

✓ Breed dienstenpakket

✓ Benodigde certificaten

Houten vangrail

van den Heuvel & Zn. B.V. uit Zoetermeer levert en monteert graag een hoogwaardige houten vangrail op uw gewenste locatie. Deze stevige vangrail is gemaakt van duurzaam hout en bevat minder staal en zink. Dit zorgt voor een stevig systeem dat past in het landschap en tegelijkertijd het milieu spaart.

Bent u opzoek naar een  Houten vangrail ?

Neem dan nu contact met ons op

U kunt een houten vangrail op verschillende locaties toepassen

Onze houten vangrail is vooral geschikt voor buitengebieden en 80 kilometer-wegen. Daarnaast kunt u deze vangrail goed toepassen in parkeergarages en op industrieterreinen als aanrijdbeveiliging. De houten vangrail die wij aanbieden voldoet aan alle gewenste eisen en prestatieklassen, en onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Bent u op zoekt naar een andere geleiderail voor wegen of andere locaties? U rekent altijd op onze expertise bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten. Onze experts hebben bijvoorbeeld veel kennis en ervaring op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Vraag onze specialisten om vrijblijvend advies

Wilt u een houten vangrail laten plaatsen? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten denken graag met u mee en vinden de juiste oplossing voor uw vraag, bijvoorbeeld wanneer u dynamisch verkeersmanagement wilt laten onderhouden.