Geleiderail wegen

   ✓ Generatielange ervaring

✓ Breed dienstenpakket

✓ Benodigde certificaten

Een geleiderail voor wegen

Bent u op zoek naar de ideale geleiderail of vangrail voor verschillende wegen? W. van den Heuvel & Zn. B.V. uit Zoetermeer is uw partner wanneer u een hoogwaardige vangrail wilt laten plaatsen. Een geleiderail, in de volksmond vaak vangrail genoemd, is een standaard bermbeveiligingsvoorziening. Een geleiderail of vangrail bestaat uit een stalen ligger, die in het midden wordt ondersteund door palen of stijlen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardige betonnen vangrail. Alle onderdelen waaruit geleiderailconstructies zijn samengesteld, zijn vervaardigd conform NEN- EN1317-3:2010.

Bent u opzoek naar een Geleiderail wegen?

Neem dan nu contact met ons op

U vindt bij ons een geleiderail voor wegen met uitstekende technische gegevens

Wanneer u langs wegen of op een andere locatie een stalen of betonnen geleiderail wilt laten plaatsen, heeft u bij ons diverse mogelijkheden. De constructies zijn onderverdeeld in drie stijfheidsklassen: flexibel, middelstijf en stijf. De situatie op de locatie waar u de vangrail wilt laten plaatsen, bepaalt de keuze voor een bepaalde constructie. Per geval wordt dit beoordeeld aan de hand van de criteria in 'Richtlijnen voor het ontwerpen van autosnelwegen, Veilige inrichting van bermen'. Afhankelijk van de situatie waar u uw vangrail plaatst, kan een stalen of betonnen geleiderail beter geschikt zijn. De verschillende onderdelen waaruit een geleiderail is samengesteld, worden ter plaatse volgens de gekozen constructie gemonteerd, volgens NEN 5191, BRL 9161. Past een hoogwaardige barrier beter bij uw situatie? Ook dan rekent u op onze expertise als ervaren aannemer van wegenwerken.

Onze stalen HR Rail geleiderail zorgt voor een veilige omgeving voor motorrijders

Motorrijders zijn extra kwetsbare weggebruikers. Een normale geleiderail levert door de open constructie een gevaar op langs drukke wegen. Een betonnen vangrail is eveneens niet veilig voor motorrijders. Met de montage van een beschermende staalplaat aan de constructie van de stalen geleiderail, worden motorrijders op een 'zachte' manier opgevangen door deze speciale vangrail. De staalplaat voorkomt dat motorrijders tegen de palen of onder de constructie van de geleiderail terechtkomen. U kunt deze vangrail gemakkelijk laten plaatsen op locaties met (scherpe) bochten, zoals bij toe- en afritten, om motorrijders extra veiligheid te geven. Het ontwerp van de constructie heeft geen nadelige gevolgen voor de (flexibele) werking van de geleiderail zelf en onze medewerkers zijn voorzien van alle benodigde certificaten.

Laat een hoogwaardige geleiderail plaatsen

Bent u op zoek naar een stalen of betonnen vangrail en wilt u uw geleiderail laten plaatsen door een échte expert? Vertrouw dan op onze jarenlange ervaring op het gebied van verkeersoplossingen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij verschillende wegen van een geleiderail voorzien. U kunt ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.