Over ons

Historie

Na de watersnoodramp in Zeeland in 1953 besloot Wouter van den Heuvel te gaan helpen met de herinrichting van de infrastructuur. Deze was na de ramp flink beschadigd. De eerste werkzaamheden bestonden voornamelijk uit de aanleg en het onderhoud van wegen en groenvoorzieningen. Destijds was het bedrijfspand gevestigd aan de Bleiswijkseweg in Zoetermeer.

Het bedrijf groeide uit tot een volwaardig wegenbouwbedrijf nadat Joop van den Heuvel het stokje van zijn vader overnam. In die tijd begonnen we met de aanleg en het onderhoud van geleiderail en werd de verhuurtak van barriers op poten gezet. In deze periode verhuisde het bedrijf naar de Edisonstraat, waar wij nog altijd gevestigd zijn.

Krijn van den Heuvel volgde Joop op, waarna in de afgelopen jaren het werkterrein is uitgebreid met verkeersmaatregelen. Hierdoor leveren wij een nog completer pakket aan onze opdrachtgevers.

Vier generaties hebben het bedrijf sterk gemaakt met geleiderail, verhuur van barriers en tijdelijke verkeersmaatregelen.

De warme familiecultuur is nog altijd stevig verankerd en uit zich in de betrokkenheid van en saamhorigheid onder de circa 30 vaste en diverse flexibele medewerkers.

Inmiddels is er het nodige veranderd. 

Directie en aandeelhouders W. van den Heuvel & Zn., bestaande uit Krijn, Marcel, Yvonne en Daniëlle van den Heuvel houden zich nog altijd op de achtergrond bezig met het bedrijf.  

De dagelijkse leiding hebben ze overgedragen aan Jos Peters, Algemeen directeur.