Home

Vakkundig en veelzijdig in verkeersvoorzieningen

Al sinds 1953 zijn wij in deze markt actief. Met een breed pakket aan diensten zijn wij een sterke en flexibele partner voor onze opdrachtgevers in verkeersvoorzieningen op autosnelwegen (96a) en niet-autosnelwegen (96b). Dit komt met name door onze specialistische vakkennis, servicegerichtheid en probleemoplossend vermogen. Dankzij uitstekende werkvoorbereiding zorgen wij voor een soepele uitvoering.

Van het opstellen van het verkeersplan en het vergunningstraject tot en met het verzorgen van tijdelijke verkeersmaatregelen en het inzetten van verkeersregelaars

Als specialist op dit gebied staan wij voor u klaar. Het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Of het nu gepland preventief of onverwacht correctief is, wij regelen het gewoon! 

 

Flexibel inzetbaar

Een optimale verkeersdoorstroming en veiligheid vraagt om méér dan simpelweg het plaatsen van tekstborden, barriers, verkeersregelinstallaties, verkeersafzetting en het leveren van verkeersregelaars. Bij het oplossen van al uw vragen met betrekking tot verkeersmaatregelen zetten wij onze kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring in. 

Wij zijn flexibel inzetbaar voor langdurige projecten en kleinschalige opdrachten. Wat we niet zelf in huis hebben, doen we in samenwerking met onze vaste partners.  

Daarmee zorgen wij voor veilige verkeerssituaties – voor wegwerkers en weggebruikers – en voor een goede doorstroming van het verkeer. Bij calamiteiten staan wij 24/7 voor onze opdrachtgevers klaar.

 

Verkeers
maatregelen

Lees meer

Dynamisch
verkeers
management

Lees meer

Barriers

Lees meer

Geleiderail

Lees meer

Boeiende projecten

Van geleiderail tot barriers, en van dynamisch verkeersmanagement tot tijdelijke verkeersmaatregelen en vergunningen. Onderstaande projecten tonen ons veelzijdige vakmanschap in verkeersvoorzieningen op autosnelwegen en het onderliggende wegennet.

 

Locatie: De Berekuil Utrecht

Wegafsluiting en reparatie geleiderail

Lees meer

N470 richting Rotterdam

Wegafzetting N470 en A4

Lees meer

Tunnels A2 Maastricht

Geleiderailwerkzaamheden

GWW-combinatie Avenue2 

Lees meer

Duurzame samenwerking 

Binnen onze platte organisatie werken we als hecht team samen aan de diverse projecten, kunnen we snel schakelen door de flexibele en vakbekwame inzetbaarheid van al onze medewerkers en nemen we de volledige verantwoording voor de uitvoering van projecten binnen het vakgebied waarvoor wij verantwoordelijk zijn.

We gaan door tot de werkzaamheden zijn verricht zoals deze ook zijn overeengekomen en gepland, zodat ook onze opdrachtgevers hun afspraken na kunnen komen. Kwaliteit gaat hierbij voor aan kwantiteit, zowel voor een langdurig project als voor een calamiteit.

Wij opereren en communiceren op een transparante wijze met al onze relaties. 

Duurzaam op weg

Binnen onze bedrijfsvoering zijn we continu op zoek naar mogelijkheden die bijdragen aan een duurzamere wereld. 

Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om ons bedrijfswagenpark en trekkend materieel te verduurzamen. Zo zijn al onze actie- en tekstwagens voorzien van zonnepanelen en hierdoor CO2 neutraal. Onze recent geleverde bedrijfsvoertuigen rijden op HVO100, wat de uitstoot van broeikasgassen (CO2e) tijdens de levenscyclus van de brandstof tot wel 90% kan verminderen in vergelijking met fossiele diesel.

Bij de overige voertuigen wordt overgestapt naar plug-in hybride of volledig elektrische voertuigen. Bij W. van den Heuvel hebben wij hiervoor laadinfrastructuur aangelegd.