Historie

Na de watersnoodramp in Zeeland in 1953 besloot Wouter van den Heuvel te gaan helpen met de herinrichting van de infrastructuur. Deze was na de ramp flink beschadigd. De eerste werkzaamheden bestonden voornamelijk uit de aanleg en het onderhoud van wegen en groenvoorzieningen. Destijds was het bedrijfspand gevestigd aan de Bleiswijkseweg in Zoetermeer.

Het bedrijf groeide uit tot een volwaardig wegenbouwbedrijf nadat Joop van den Heuvel het stokje van zijn vader overnam. In die tijd begonnen we met de aanleg en het onderhoud van geleiderail en werd de verhuurtak van barriers op poten gezet. In deze periode verhuisde het bedrijf naar de Edisonstraat, waar wij nog steeds gevestigd zijn.

Krijn van den Heuvel volgde Joop op, waarna in de afgelopen jaren het werkterrein is uitgebreid met verkeersmaatregelen. Hierdoor leveren wij een nog completer pakket aan onze opdrachtgevers.

Inmiddels heeft de vierde generatie, Marcel van den Heuvel, aan de deur geklopt. Samen met Krijn staat hij nu aan het roer.